Αποφεύγει το σχηματισμό παγετού, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια

Η τεχνολογία Total No Frost βελτιστοποιεί την κυκλοφορία του αέρα για να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία που αποτρέπει το σχηματισμό πάγου. Φτάνει επίσης στη ρυθμισμένη θερμοκρασία πολύ πιο γρήγορα, απαιτώντας λιγότερη ενέργεια από το σύστημα ψύξης, το οποίο επομένως διαρκεί περισσότερο.

Ενιαίο κρύο παντού

Το σύστημα All Around Cooling εγγυάται ομοιόμορφο κρύο σε κάθε χώρο του ψυγείου. Παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία και κυκλοφορεί κρύο αέρα μέσω αεραγωγών που βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο κάθε ράφι ψύχεται βέλτιστα και το φαγητό παραμένει πιο φρέσκο.

Περισσότερος εσωτερικός χώρος

Η εξαιρετικά αποδοτική μόνωση της τεχνολογίας SpaceMax™ σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά το πάχος των τοίχων, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για αποθήκευση τροφίμων, χωρίς αντιαισθητικές εξωτερικές προεξοχές.

Ευέλικτη Σχεδίαση

Εκμεταλλευτείτε όλη την ευελιξία της πόρτας του ψυγείου, για να αποθηκεύετε περισσότερα και να χάνετε λιγότερο χώρο. Η πόρτα έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τη θέση έως και 5 μπαλκονιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε αποτελεσματικά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διαφορετικών μεγεθών.

Όλα στα χέρια σας

Το να παίρνετε κάτι από την κατάψυξη σημαίνει συχνά να περνάτε μέσα από χίλια εμπόδια, αλλά χάρη στο εξαγώγιμο ράφι Easy Slide θα μπορείτε πλέον να οργανώνετε τον χώρο πιο αποτελεσματικά και να βρίσκετε αμέσως ό,τι κρατάτε στο πίσω μέρος ή στις «τυφλές» γωνίες του καταψύκτη.

Power Freeze

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η λειτουργία Power Freeze δημιουργεί μια γρήγορη έκρηξη κρύου αέρα στην κατάψυξη. Είναι το καλύτερο για την κατάψυξη ή την ψύξη των τροφίμων όπως πρέπει, αλλά και για την παρασκευή πάγου.

 

Βάρος 65 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ψυγειοκαταψύκτης Εντοιχιζόμενο...

699,00 

or